utorak, 10. listopada 2017.

"Molim političare koji su glasali za zakon da prestanu dolaziti u crkvu i varati nas kako bi dobili glasove na izborima. Što će nam oni?"





Kao što je priopćeno ranije, društveni i crkveni djelatnici, predstavnici inteligencije i pobožni Grci su izrazili negodovanje zbog novog zakona „o slobodnoj promjeni spola“ koji je grčki parlament usvojio u prvoj redakciji.
O zakonu koji su usvojili grčki zastupnici u svojoj propovjedi je govorio i Fiotidski mitropolit Nikola, prenosi portal Agionoros.ru.
„Jeste li vidjeli do koje mjere su pali grčki pravoslavni zastupnici? Na sreću, još uvijek nisu svi. Oni su izgovorili hulu protiv ljudskog tijela. Izglasali su zakon po kojem svaki čovjek, napunivši petnaest godina, može podnijeti pisani zahtjev i promijeniti spol. To je bezumlje za svakog razumnog čovjeka i sotonska stvar s točke gledišta zakona Božjeg. Ali neki ljudi žele našu državu pretvoriti u državu grijeha.
Prvi predsjednik naše zemlje Ivan Kapodistrija je zajedno sa zastupnicima uveo grčki Ustav koji se bazira na uvažavanju i poštovanju Boga. I danas naš glavni zakon počinje riječima „U ime sv. Trojstva“ i sadrži odredbe u kojima se govori o poštovanju prema ljudskoj ličnosti. Ovo nam daje osnove da zahtijevamo poštovanje Ustava i da gromoglasno protestiramo.
Danas nam neki kažu da Bog nije stvorio muškarca i ženu, izluđujući samim tim našu djecu. Svaki muškarac lako može postati žena, a žena muškarac. Znate li zašto to čine? Žele pod svaku cijenu isposlovati da homoseksualci mogu usvajati djecu.
Molim političare koji su glasali za zakon da prestanu dolaziti u crkvu i varati nas kako bi dobili glasove na izborima. Što će nam oni?“
Izvor: spc.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim cijenjene anonimne komentatore da komentare svakako potpišu sa svojim nick name da se može snaći u njima